publicerad!

Så har nya numret av VAGABOND kommit ut i butikerna!! Där finns en reseberättelse som jag skrivit med!! Superskoj!! Ett steg i rätt riktning!?

www.vagabond.se/AnnaSofia

den här sången gillar jag

http://www.youtube.com/watch?v=wYti3NjBEQY&feature=related

nu saknas bara 4 väggar

I helgen har det varit helgmys med några av mina tjejer i Gävle. Väldigt trevligt och skoj. Har gjort en liten inhandling som jag är sååå glad för! Är supernöjd för det var precis var jag letat efter. Vita, kvadratiska ramar till mina bilder!! Var in på Gallerix en sväng och blev blixtförälskad i nya tavlor som de har fått in!! miss tigri kommer de från och de är superfina. målade bilder på tjejer, japaninspirerade och i väldigt fina färger. Blev dock lite snål så jag köpte en vägg kalender med 12 av bilderna och ska använda de i mina nyinköpta ramar!! :D Nu behöver jag bara 4 väggar att spika upp de på!! Letar vidare! Sa jag att jag blev erbjuden ett 2a hands kontrakt på en superfin lägenhet på Östermalm av en kompis släkting?? Tyvärr fick jag lov att tacka nej för utan jobb kan man inte stå med en hyra på 6500:-.. Nope, hur mycket jag än vill så går det faktiskt inte! men det hade varit bra nice! Är ju dock lite inställd på att stanna i Leksand nu. letar lägenhet och jobb så får vi se hur det går. vill ha min egen snarast!!

 

Bilderna kommer från Miss Tigris hemsida. Kika på den här: www.misstigri.fr :D


intressant och läskigt sant

Har precis spenderat en timme i telefon med min käre bror. Det är läskigt hur nära sig själv och sina projekt man är ibland - att det ska behövas någon som öppbar ens ögon för sker som faktiskt borde vara uppenbara och självklara. Man ser det ju glasklart så fort det påpekas! men att se det själv? man är nog sigsjälv för nära. Iaf jag. Så nu har jag anmält mej till en kurs som jag faktiskt jättegärna vill gå men samtidigt är nervös för. men det ska bli super! Å så ska jag ringa några samtal som behöver ringas. som egentligen skulle har gjorts för flera veckor sen!

Blev så glad så glad när jag läste att en masshemkomst planeras om ett par veckor!! Saknar er alla så mycket!! :D

nu så

Vackra höstdagar utanför fönstret. Underbbart blå himmel och inspirerande natur. Elin & Emilie har inspirerat mej till att sticka en supergo mössa. Frågan är: blå eller grön?
Har varit lite vikarie på förskolan på arenan några dagar. Urgulliga barn, jättemysigt. Är nu inskriven på Arbetsförmedlingen efter påtryckningar från en viss person. Nu ska jag ta nya tag och ordna ett jobb så jag kan flytta till min egna lägenhet. Har suttit några kvällar och gått igenom kartonger med gamla lappar, kalendrar, foton, kärlekslistor och annat som fått mej att skratta så jag fått ont i magen. :D
Har så många idéer till min lägenhet (som jag inte har hittat än)! Ser fram emot det! Igår var jag och pappa ner till Stockholm och myste med Pär & Adrian. Myyys!

Har en hel del idéer nu, vet inte i vilken ände jag ska börja....? Men med alla dessa idéer känns det som att jag borde starta ett eget företag?!! Kanske. Ligger å funderar i huvudet.

RSS 2.0