attans.

Det blev inget med jobbet, de tog någon som hade mer erfarenhet att jobba med ekonomi. Attans. Var med och slogs in i det sista, de vägde mellan mej och två andra. Jag ville ju så gärna. Surt att snubbla på målsnöret. Tillbaka på ruta 1 igen då. Ska nog ta och skriva in mej på arbetsförmedlingen imorgon.

Ikväll ska jag och mamma på bio. mys!


inget svar än

Om de inte ringt innan 4 så måste jag nog ringa upp och fråga.... Vill veta nu! Det är jobbigt att gå å vänta på svar!

Jättemysigt med Anna, Josse och Anna med lilla Ellen på fika igår kväll. Josse hade gjort cheesecake å den var supersmarrig! :D

Så är jag superglad också, för Vagabond vill publicera en del ur en reseberättelse som jag lagt upp på deras hemsida!! I tidningen!! Superskoj tycker jag!! Jag vill ju väldigt gärna jobba för dem! Här är en början kanske?!

Inte helt fel med höst nu

Undrar vart sommaren tog vägen? Vädret var inge kul och den försvann alldeles för fort! Men jag gillar hösten, vackra färger, frisk luft och fina dagar. Folk tränger ihop sig i små mysiga platser, som Star Lounge, och träffar nya, trevliga människor. Förra fredagen efter matchen träffade jag på tre trevliga killar och i fredags tre till! Killar som jag inte träffat på länge och killar som jag aldrig sett. Nice! Har däremot inte träffat så många tjejer, undrar varför? Tur att jag har Josse och Anna att prata med också! :D

Imorgon får jag nog veta! Håller tummarna!


förhoppningsvis snart! snarast! Nu!

Intervjun i tisdags kändes bra! I början av veckan ska jag få besked. Antar att det blir måndag. Håller verkligen tummarna och hoppas hoppas att jag får jobbet!!

Igår var det hockey igen - Leksand - Borås. Vi vann och sen firade vi med Mojitos i Star Loungen. Ett mycket trevligt ställe med mycket trevliga människor. :D

Ikväll blir det släktmiddag i Dala-Foda.

hoppas på imorgon!

Imorgon ska jag på jobbintervju! Jag vill verkligen ha det här jobbet så jag hoppas verkligen att det går bra och att de vill ha mej!! Annars är det jobbigt nu så jag skulle behöva lite positiva besked. Nu! Hoppas hoppas!


Bröllopsintåg i kyrkan

Anna visade mej följande klipp!! Så himla coolt!! Skön låt också! :D

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

vampyrfeber

I våras drabbades jag av vampyrfeber. Twilight. Tycker filmen är superbra, men framförallt är det hur den är filmad, färgerna och musiken som gjort mest intryck. Sen är det ju en trevlig bonus att Edward ser ut som han gör! :D I augusti läste jag boken.



Jag kunde inte lägga den ifrån mej, sträckläste den verkligen. Det var som att se filmen i extended version - fler detaljer och förklaringar som inte fick plats i filmen. Så jag bestämde mej för att inte läsa New Moon boken innan jag sett filmen för att jag inte skulle bli besviken för att jag saknade saker i den. Men nu står boken i min bokhylla och ropar efter mej! Det kliar i fingrarna - jag vill läsa den! Läste de första tre sidorna men lyckades lägga den ifrån mej sen...
Nu har jag sett nya trailern för filmen och längtar så tills den 20 november när den har premiär!!  Kika på den!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5804980.ab

senaste update.

Helgen i Idre var jättemysig och trevlig!! Skönt att komma hemifrån ett tag och det med goa och glada tjejer och killar!! :D

Läget nu är att jag söker jobb och lägenhet både i Stockholm och i Leksand så får vi se vart jag hamnar. Vore rätt skönt att stanna här ett tag också... Vet inte. Får se vart jag får jobb och ta det därifrån. Har sökt några jobb på båda orter och nu börjar jag få in lite tips från vänner och bekanta på lägenheter i Stockholm... Får se vart jag hamnar!

Idag har jag jobbat på Tygcentra och på onsdag ska jag vara vikare på en förskola i Leksand. Så långsamt har jag iaf inte!! :D

tillbaka på ruta 1

I onsdags var jag ner till Stockholm och kikade på två lägenheter. Eller ett rum och en lägenhet ska jag nog säga. Fick inte lägenheten och väntar svar om rummet. Vet dock inte vad jag ska svara om jag får den för igår fick jag höra att de omorganiserar där jag skulle börja jobba och de har inte längre behov för mej på måndag. Så nu är jag tillbaka på ruta 1 igen. Inget jobb och ingen bostad. Jag kan ju inte riktigt tacka ja till boende om jag inte vet om jag får något nytt jobb. Sökte några stycken nya igår, både i Stockholm och ett i Leksand faktiskt. Så får vi se vart jag tar vägen.

Idag vet jag iaf vart jag tar vägen!! Till IDRE med roddarna över helgen!! :D Jag ska bo i singelstugan med tjejerna och vi ska ha superskoj! Lena är också med! :D

Kanske åker jag till Stockholm på måndag, kanske inte.

tror att det löser sig

Det mesta brukar ju lösa sig. Inte alltid som man vill men jag vill gärna tro på att det mesta gör det!
På onsdag åker jag och pappa till Stockholm, vi ska titta på två lägenheter, en inne i stan och en i Bromma. Hoppas att det löser sig med boende då!!
Så idag och imorgon är det packa och fixa som gäller. och plugga! Första uppgiften ska in på fredag så jag tänkte försöka ha den klar imorgon. yeah right, som att jag någonsin varit klar med en skoluppgift tidigare än dagen innan inlämning?! 

Det blev Mora och Wasastugan i lördags. Trevlig förfest hos Stefan, många trevliga människor och supergoa tjejer! Väl ute ur huset så var det inte så skoj längre. men så är det ibland. I eftermiddag blir det hejdå-fika hos Johan - imorgon åker han tillbaka till Afghanistan igen. 

Nu ska jag se om Maja vill följa med in till Leksand och Insjön på lite shopping. Det påminde mej, jag ska komma ihåg att beställa bedset från HM. :D 

var ska vi sova inatt?

Så har jag spenderat hela morgonen och lunchen till att leta och maila om lägenheter. En sväng till Leksand med pappa och tittat på ångbåtar. Träffade Anna en sväng.

Nu är frågan vad som händer ikväll... Har några alternativ att välja emellan: mys och bastubad, utgång i Falun, utgång Mora, utgång Rättvik eller att våldsgästa Josse som är hundvakt.... Va svårt det blev!! Får återkomma med vad det blev imorgon. om jag inte mår illla så jag inte kan sitta vid dator ;)


supermysig eftermiddag

Dagen tog sig rejält efter mitt förra inlägg!! Satt nästan 3 timmar och fikade och babblade och skrattade med Josse och Anna. Vilka goa tjejer - riktigt trevligt!! Sen pizza och mys med mor och far och nu vet jag inte. Jobba lite på hemsidan åt mammas företag antagligen. Måste bli klar med den innan jag flyttar.

Trevlig helg alla!

panik frustration blä

Igår var inte världens bästa dag, so far är inte idag det heller... Igår satt jag 7 timmar!!! vid datorn och letade lägenheter, ringde och mailade folk om lägenheter! Inget napp. Ringde några kompisar och tiggde boende till början av veckan och fick lite napp på det. Jens är snäll han! Var snuvig och tungi huvet och det mesta var skit, kom inte in på min skolmail för att läsa uppgiften vi fått som ska lämnas in på fredag. Åkte upp på Granberget för att få lite frisk luft, det finns så mycket luft där uppe. Vackert! Då blev det lite bättre.

Idag har jag mailat några fler lägenheter. Fick ordning på skolmailen och såg min uppgift att göra... fattar ingenting av det - hur ska detta gå?? Uppgiften hade inte alls å göra med vad jag hade förväntat mej och kära nån hur krångligt kan man skriva egentligen. Lite mer panik, frustration och blä.


Nu orkar jag inte vara så här nere längre, jag vill tillbaka till mej!! Ska ta tag i det nu. Ska kika lite mer på det här som tynger mej, sen ska jag skriva packningslista och fika med Josse & Anna i Leksand. :D

 


skjutglad

Idag på förmiddagen följde jag med killarna till skjutbanan en sväng, både Johan och Viktor var jätteduktiga. Imponerande. Det gick förstås inte lika bra för mej, det var ju första gången jag sköt något annat än luftgevär men jag är nöjd med två stycken 3or av tre skott. :D Det var skoj!

Igår såg jag Män som hatar kvinnor. Bra film. Inte lika bra som boken såklart men absolut helt ok. Om tre veckor kommer Flickan som lekte med elden, ser fram emot den också!

Fortfarande inget klart med boende!! Börjar bli irriterad och lite frustrerad. Hade så gärna velat att det skulle vara klart så att jag slipper ha det hängandes över mej och njuta av att vara lite ledig här hemma innan det bär av... But no. Kanske fixar sig imorgon. Hoppas det!

Från medvind till motvind

och förhoppningsvis snart tillbaka till medvind!!

Jag trodde att livet började klarna i dagarna som gått... Det gjorde det också, till en början. Mailade med Sara fram och tillbaka och redde ut femtioelva missförstånd och saker som låg under ytan och grodde så det kändes superskönt. Nu ska vi börja om på blank sida!
Ett jobb klart, inte nog med timmar till att betala hyra men en bit på väg. Ingen lägenhet klar med nu har jag så många krokar ute så snart nappar det - det känner jag på mej! Ringde på ett annat jobb idag och de lät intresserade, men just nu fanns inget ledigt.. Attans - jag hoppades verkligen på det! Nu få rjag leta vidare - måste ju kunna betala en hyra. Får kanske kika in på att bli sambo med Jens iaf. Det var det jag skrev om på Facebook i lördags, då hade jag två jobb efter två intervjuer!! wohoo, då red man på vågen! :D Tog några öl med Bettan och Jens (som jag jobbade med på Lefkas/Parga förra sommaren) och så kom vi på att jag kunde flytta in hos Jens. Kom fram till att det enklaste vore om vi var tillsammans också. Så i på en dag hade jag två jobb, sambo och pojkvän! Det ena jobbet är jag glad för (hade dock, som sagt, gärna haft lite mer timmar än jag fick) och det andra vill jag inte... Kändes inte bra så jag skippar det.

Letar vidare!

RSS 2.0