hemma igen...

en sväng iaf. Har precis kommit hem, ska lägga mej bums och sova i min goa säng. Imorgon kanske jag berättar mera om min helg i Stockholm. 

Angående mitt förra inlägg så var det faktiskt pojkvännerna och Sofi som jag hyllade som bra val av mina vänner - det var inte vännerna som jag hyllade. I så fall var det många fler som skulle varit med. får ta med dem en annan gång då! ;) 

natti!


Stockholmshelg

Nu ska jag börja packa inför helgens Stockholmsresa. Åker med tåget  ner tidigt imorgon bitti. Förhoppningsvis två intervjuer imorgon och mys med Bettan på kvällen. Mys med familjen på lördag och på kvällen mys med Karin och kanske Jens också. Hur som helt så planerar jag uppenbarligen att det bli en riktig myshelg och förhoppningsvis resulterar i jobb och ett steg närmare flytt till storstan.

Lägger in några bilder på mina gulliga vänner och deras prinsar som är supergoa de med!

      

kram på er!

Vilken vecka!

Tisdag-torsdag i Tranås/Linköping med Linda, Mariah & Johanna. Supertrevligt och mysigt! Avslappnande och jättefint väder! Massa tågåkande och jag hann med att se alla tre tjejernas lägenheter och hur de bor. Kul!

Fredag-Söndag i Idre/Grövelsjön med ett annat tjejgäng. Jag och 6 andra tjejer hade supermysigt i fjällen i en liten mysig stuga vid Städjans fot. Åkte båt och vandrade vid Grövelsjön, blev överraskade av en rejälhagelskur mitt uppe på fjället och typiskt nog hade jag lämnat regnbyxorna i stugan för jag hade hört att det skulle bli fint väder... not! Så hade jag glömy flera saker hemma som jag skulle haft med mej upp, bl.a. träningsbyxor. Så Sofia knatar runt på fjället med tights och shorts över. ojoj vilken syn. Har förbjudit alla bilder på mej som visar under knähöjd på Facebook men jag har redan åkt dit på det! Får väl bjuda på det . Men nästa gång skriver jag en packningslista så jag inte glömmer halva packningen i torkskåpet... 

Idag ska jag luncha med Sussie och på fredag åker jag till Stockholm över helgen.

massa roadtrips coming up

Idag är dagen som jag ska ringa viktiga samtal, städa huset och bilen, packa inför 2 road trips, tvätta, handla inför roadtrips och få den onda ryggen tittad på av ett proffs. Hittils har jag kollat på ett par avsnitt av Vänner, gjort manikyr, kollat mail och Facebook. Läst lite blogg från Afghanistan. Inget av det jag skulle med andra ord...

Imorgon bär det av på roadtrip #1: Tranås/Linköping. Hälsa på Mariah & Herman. Möter upp Linda och sen till Linköping till Johanna och ut på studentgalej. Massa mys och babbel. Linda och jag ska om Örebro på vägen hem också.
Hem torsdag och se över packningen till nästa tripp.

Jobba fredag och på eftermiddagen är det dags för roadtrip #2: Idre/Grövelsjön. Då åker jag och 6 andra tjejer upp till fjällen för mys, vandring och annat trevligt! Tillbaka söndag.

Veckan efter vet jag inte så mycket om men till helgen bär det av till Stockholm som det ser ut nu... Kul när det händer grejer!!

intressant kväll - ur många aspekt

Efter jobbet igår gick jag direkt på hockey, Leksand - Mora. Vilken vi dominerade och vann med 6-0! Sen var det mys hos Josse med tjejerna. En sväng på Baren och sen, om än motvilligt, till Lucky. Bara för att få träffa Johan, Niklas och Håkan som jag ser väldigt sällan. Johan träffade jag på midsommar, Håkan minns jag inte när jag såg sist och Niklas är det då fyra år sen jag träffade sist. Det blir ju så när folk flyttar och är ute i världen och ränner. Det var en intressant kväll, mestadels var det trevligt, med undantag för när vissa var på tok för fulla och dryga. Det blev x antal  "down memory lane"- snack och annat trevligt. Jag kan säga att jag träffade någon ute som jag haft på en pedistal alldeles för länge och han tog ett rejält kliv ner från den. Bra det. Men första kärleken är ju alltid speciell. Ni som känner mej vet vem jag menar... Skönt att få vissa funderingar utklarade också.


Nu ska jag se om jag får tag i Linda, isf ska jag dra med henne ut på uppdrag!

besvikelse

Att jag aldrig lär mej. Då var det dags igen. En besviken Sofia som inte lär sig. Jag brukar bli besviken på några av mina vänner och bekanta emellanåt. Tills att jag och min kära bror satt och pratade en kväll vid midsommar när alla andra lagt sig. Då sa han någon som jag inte insett förut; anledningen till att jag blir besviken på att folk inte tänker längre än näsan räcker, inte på någonannan än sig själv, är att jag förväntar mej att de ska tänka lite längre för att jag alltid gör det. Jag inkluderar alltid folk när något är på gång, samordnar, fixar och fejar så att det ska bli så trevligt som möjligt för så många som möjligt. Visst finns det undantag men i regel är det så att jag blir besviken. Det är inte så att jag har höga förväntningar, tycker jag, utan bara på att man kan tänka på någonannan än bara sigsjälv. När kära bror påpekade detta såg jag det på ett annat sett och insåg att min besvikelse låg hos mej och mina förväntningar. När jag insåg det så sänkte jag mina förväntningar och det medförde att jag lyckas rycka på axlarna mer åt dessa vänner och bekanta och inte bli besviken. bla bla bla, ni fattar poängen hoppas jag.
Nu var det nåt igen då... men sånt är livet. Sänk förväntningarna och ryck på axlarna.

Tribute to Lipstick Jungle

Har ni sett Lipstick Jungle? Om inte - DO IT!
Det är en serie av samma författare som skrivit Sex & the City, Candace Bushnell. Serien handlar om tre vackra, framgångsrika kvinnor på Manhattan. Deras relationer till varandra och männen i deras liv. Jag tycker att serien är superbra!! Den sänds på TV 3 på måndagar 21.00! Just nu sänds säsong 2... det är tyvärr också den sista som är inspelad, och tyvärr är det väldigt osäkert om det kommer fler säsonger... Så börja titta så att de gör fler säsonger!! 


sånna dagar

Det finns så många olika dagar. Dagar man känner att man bara vill ligga i sängen och läsa, dagar man bara vill ligga på en filt i solen med en kall drink och softa, dagar som man känner att de bara åär bortslösade för att man gjort absolut ingenting på hela dagen och dagar som man är nöjd med, man har skapat något utav dem.... Det finns ju massor av olika dagar... Igår var jag grymt nöjd med min dag! På morgonen fixade jag med mina Stockholmsplaner och skolbestyr etc. Efter det åkte jag till Falun och träffade min kompis Hanna och hennes dotter Hedda som är 1 år. Vi gick på stan, shoppade och babblade. Åt glass och pratade roliga minnen från vi jobbade på Gran Canaria, skrattade nästan så jag grät. Sen sa jag hejdå och begav mej till Falu gruva där jag gick en guidad tur på engelska. Det var x antal år sen jag var där så det var kul. Tror att det var runt 1991-1992 nån gång. En stund sen alltså.
Sen begav jag mej till Leksand, hämtade upp mamma, Jennie och Tobias och så åkte vi till Dalhalla för Trollflöjten. Det var väldigt bra!! Väldigt imponerande både med musiken, sången, diverse effekter etc. En väldigt trevlig kväll!!

   


Läste ett bra citat på en kylskåptmagnet igår:

"Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns"

Håller då med - smart person som sa det!

opera i Dalhalla

Imorgon ska vi på Dalhalla och se genrepet av Trollflöjten med jobbet. Det ska bli riktigt skoj!! Har aldrig varit på opera och jag känner en kille som ska vara med! Dalhalla var ju från början tänkt till att bara ha uppsättningar av operor så det är genomtänkt med akustiken vilket kommer att bli en upplevelse. Sen har jag hört, från säkert håll, att just Trollflöjten är en bra opera att börja med, den är ganska "lätt". Ser fram emot det.

Först en sväng till Falun på dagen. Lite shopping, lite kultur och så ska jag träffa Hanna & lilla Hedda för lunch och mys.


www.dalhalla.se


RSS 2.0